Ilmalämpöpumput

Nistek Oy myy ja asentaa laadukkaat ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Asennukset Keski-Suomen alueella.

Kaipaatko kotiisi kesällä miellyttävää lämpötilaa ja viilennystä kuumina hellepäivinä?

Haluatko pienentää kotisi lämmityskustannuksia ja saada merkittäviä säästöjä?

Jos vastasit kyllä, niin ilmalämpöpumppu on sinun valintasi.

Ilmalämpöpumpun asennus Keski-Suomessa

Ilmalämpöpumpun avulla pystyt säästämään merkittäviä kustannuksia lämmityskuluissa. Ideaali kohde on suora sähköllä lämmitettävä asunto, jossa säästöt ovat suurimpia. Oikein mitoitettuna laite on tehokas lämmittäjä ja säästöt voivat olla jopa 60 % nykyisistä lämmityskustannuksista. Samalla saat myös viilennyksen kesähelteillä. Myös viilennys on erittäin edullista: esim. 100 m² asunnossa viilennyskustannukset ovat noin 40 euroa viilennyskaudessa. Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin asuntoihin. Tyypillisiä kohteita ovat omakotitalot, rivitalot, kerrostalot, vapaa-ajan asunnot, toimistot, autotallit ja varastot.

Myymme ja asennamme tunnetut ja laadukkaat laitteet erittäin huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Meiltä löytyy Tukesin hyväksymän vastuuhenkilön ja asentajan pätevyys (Antti Nissinen).

Asennettavia merkkejä:
Gree-ilmalämpöpumput maailman suurimmalta ilmastointilaitteiden valmistajalta. Joka kolmas maailmanlaajuisesti myyty lämpöpumppu on Green valmistama. Laitteet soveltuvat erittäin hyvin Suomen ankariin ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat kustannustehokkaita ja laadukkaita.

Panasonic-ilmalämpöpumpuissa on kaikki ominaisuudet, joita voit kotiin toivoa. Ilmalämpöpumpulla voi säädellä niin lämmitystä kuin jäähdytystä auringonvalon ja vuodenajan mukaan.

Innovan edulliset ilmalämpöpumput tarjoavat vaihtoehdon asiakkaille, jotka eivät kaipaa merkkiä vaan tekniikkaa. Laitteet soveltuvat kylmiin olosuhteisiin, ja korkeat SCOP-arvot kertovat edullisuudesta huolimatta korkeasta laadusta. Innova on 140 vuotta toimineen Ahlsellin oma tuotemerkki ja voitkin luottaa, että takuutapauksissa maahantuoja kantaa vastuunsa.

Ilmalämpöpumpun hinta

Ilmalämpöpumpun kokonaishinta muodostuu valitusta laitteesta, asennustarvikkeista ja asennuksen osuudesta. Ilmalämpöpumpun hinta asennuksineen vaihtelee merkin ja asennuspaikan mukaan noin 1400 euron ja 2500 euron välillä. Mikäli asennuksessa vaaditaan normaalista poikkeavia työsuoritteita, niistä keskustellaan ja sovitaan aina etukäteen asiakkaan kanssa. Työn osuudesta voi luonnollisesti hakea kotitalousvähennystä. Normaalisti kustannus on kotitalousvähennyksen jälkeen noin 150–200 € alhaisempi.

Soita tai pyydä tarjous oheisesta painikkeesta, niin olemme piakkoin yhteydessä.

Sesonkiaikana asennuksessa ja laitteiden saatavuudessa voi esiintyä jonoa, joten otathan yhteyttä ajoissa.

Ota yhteyttä

tai pyydä tarjous

Osoite

Ala-Sallaantie 145
40500 Jyväskylä

Sähköposti

antti@nistek.fi