Ilmanvaihto-
koneen vaihto

Omakotitalot

Ilmanvaihtokoneen vaihto on energiaystävällinen ratkaisu. Tutustumme aina asiakkaan nykyiseen ratkaisuun maksuttomalla kotikäynnillä ennen tarjouksen laskemista. Näin varmistutaan, että saatte parasta mahdollista palvelua ja juuri oikeanlaisen ratkaisun.

Uusi ilmanvaihto-
kone säästää

Lämmöntalteenotolla olevia ilmanvaihtokoneita on asennettu omakotitaloihin jo 1970-luvun lopulta saakka. Tekniikka on mennyt tänä aikana hurjasti eteenpäin. Nykyaikaiset ilmanvaihtokoneet ovat helppoja käyttää ja huoltaa. Suodattimet ovat huomattavasti parempia mikä taas parantaa sisäilman laatua. Valtaosa sen aikaisista valmistajista on jo lopettanut toimintansa ja varaosien saanti on hankalaa ja joihinkin malleihin mahdotonta.

Ilmanvaihtokoneen vaihto on energiaystävällinen ratkaisu. Uudet mallit ovat energiatehokkaita ja kuluttavat erittäin vähän sähköenergiaa, koska hyötysuhde on parempi, ilmanvaihtokone päästää vähemmän lämpöä pihalle. Paremmasta hyötysuhteesta johtuen myös jälkilämmityspatteri kuluttaa huomattavasti vähemmän. Uusien koneiden automatiikka osaa myös säätää itse ilmanvaihtoa tarpeen mukaan ja näin vähennetään turhaa ilmanvaihtoa kun talo jää tyhjilleen. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tämän päivän parhaiden ilmanvaihtokoneiden energiankulutus on kokonaisuudessaan alle puolet verrattuna 90-luvun laitteisiin.

Käytämme laadukkaita iv-koneita alan parhailta toimijoilta.

Ota yhteyttä

tai pyydä tarjous

Osoite

Ala-Sallaantie 145
40500 Jyväskylä

Sähköposti

antti@nistek.fi